Jednoho dne jsem se nudila tak, že z toho vznikla tahle blbost. Jedná se vlastně o Stmívání napsané v rýmech, dochucenou trochou humoru. Vznikla z toho vlastně taková polo-parodie. :D Budu moc ráda, když napíšete zda se vám to líbí či ne. :)) Palačinka
10.08.2010 (17:15) • MissTwiilight • FanFiction na pokračování • komentováno 0× • zobrazeno 1385×
Bella do Forks zas přijela,
hlava ji však rozbolela,
do školy dojíti chtěla,
ve zdraví a po kupě...
„Co tu sakra dělat budu?"
optala se, zakopla a rozbila si hubu.
Hlavu zase rychle zvedne,
když v tom v břiše něco škubne.
Do očí jí zírá sám,
Edward Cullen, vegetarián,
místní školy záhadný pán.
Bella už o něm slyšela vyprávět,
ale až teď se v jeho očích může utápět.
„Ahoj, nechceš pomoci?"
srdce její hodlá dotlouci.
„Né, jsem v cajku, vážně dík."
Uuups a spadne na chodník.
I když, né tak docela,
než zaklela "Do kela!",
Edwardova ruka rychlá,
zachytla ji v letu ještě.
„Kamínek sis do ruky málem zapíchla
a já tady zrovna nemám vyndávací kleště!"
Bella rozpačitě zamrká, usměje se, řekne: „Díky moc!
Nebýt tebe navštívila bych pohotovost!"
Éďa se jen usměje,
do školy zas putuje.
Každá holka na něj civí,
se zájmem v očích
a Bella se jen v duchu diví -
´Copak mu žádná z nich nestačí?
Třeba já bych byla tou pravou pro něj...´
pohrává si s myšlenkou,
když v tom na ni vybafne pacholík.
„Ahojky Číčo převeliká.
Já jsem Eric!"
nadšeně ruku napřáhne,
Bella však zhnuseně svou odtáhne.
„Vážně nevíš, jak z huby ti táhne!?
Měl by sis čistit zuby chlapče,
copak nevíš k čemu jsou ty malé kartáče?
Nebo aspoň žvejku Orbit
i ta dokáže leccos zrobit."
Dokončí svou přednášku, mizí na první hodinu,
to ale ještě neví, jakou bude mít příjemnou novinu!
Autor: MissTwiilight (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction na pokračování
Diskuse pro článek Twilight sága - Rým za rýmem aneb Trocha poezie člověka nezabije 1.díl:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!