Táto bláznivá básnička je písaná z pohľadu Emmetta, ktorý práve naštval Rosalie. Je to môj prvý článok, tak dúfam, že aspoň trošku pobaví.
17.07.2011 (21:00) • kayla04 • FanFiction poezie • komentováno 7× • zobrazeno 1251×
Potichu stále dúfam,
na Rosalie si veľmi trúfam.
Pavúka má v pohári,
ak to zistí, skončím v kanáli.
*
Obavy o svoj život som mal,
keď naštvanú Rosalie som zbadal.
Zabíjala ma pohľadom
a hrozila mi rozvodom.
*
„Emmett ty si ale hovado!"
Kričala ako tornádo.
Stále po mne iba kričí
a Jasper sa v kŕčoch krčí.
*
Alice sa na náš účet zabáva,
veď s osudom sa zahráva.
Keď Rosalie naštve sa,
vznikne hotová apokalypsa.
*
Esme iba krúti hlavou,
zistila rozdiel medzi čajom a kávou.
Carlisle ten má práce veľa,
nezaujíma ho, čo Rosalie mlela.
*
Bella sa k Edwardovi túli,
za pokojom v dome smúti.
Nessie si drink namieša
do hádky sa radšej nemieša.
*
Rosalie ma naháňa,
až ma z toho preháňa.
Veľmi sa jej bojím,
na hranici života stojím.
*
Rosalie má ma na dosah,
čaká len na priamy zásah.
Utekám kade ľahšie
no to ma vyjde ešte drahšie.
*
Keby mi Rose vrazila,
bola by z nej gozilla.
Kopla by ma ešte viac,
letel by som na Mesiac.
*
Neplatila by len odškodné,
ale aj drahé poštovné.
Cesta z Mesiaca dlhá je,
tak dúfam, že si ju užijem.
Autor: kayla04, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Ako Emmett naštval Rosalie:
Ja som sa skoro.. :D :D :D No nechajme to tak.. Jednoducho je to skvelé..
Tak to bol gól . Skoro som sa ušúľala pd smiechu . Esme s čajom a kávou nemala chybu , pavúk v poháry bol vynikajúci a Emmet strachujúci sa o svoj život ma dorazil . Ale ten mesiac a poštovné ... To si snáď robíš srandu . Z tejto básne som išla do kolien . Paráda .
Super...
:DDD tak toto je bohovske :D :D
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!