Edward opustil Bellu a Bella se dává po mučivých nocí dohromady s Jacobem.
23.08.2012 (15:00) • carlislealove • FanFiction poezie • komentováno 3× • zobrazeno 1574×
Už moc dlouho nad Edwardem pláču nevrátí se já to vím,
žít ve vzpomínkách nedokážu, musím s jiným mužem být.
Jacob je můj věrný psí kamarád,
dá mi vše a má mě rád.
Dala jsem se s ním dohromady, dala jsem mu od baráku klíče
a máme spolu vlčí dítě.
Miluje mě a já jeho,
nedokážu si představit život bez něho.
Jsme spolu již třicet let a
zítra se berem hned.
Našeho syna Charlie jsme pojmenovali
a po Renée a Esmé jsme jméno dcerky vymysleli.
Já vím, i mně to nejde do hlavy
a i přesto uklízím u Cullenových podlahy.
Má profese je uklízečka,
a tak jméno pro dceru vymyslet byla hračka.
Autor: carlislealove, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Až navěky trochu jinak:
hezká básnička povedená a ftipná, bella uklízečka a manželka Jacoba paráda
také ti mockrát děkuji, mám spoustu další práce s opravami dalších básní,sou nejlechší a snadno se vymejšlejí .a neboj beru si to k srdci a budu si dávat pozor na chyby
Ahoj, článek jsem ti opravila, příště si však dej větší pozor na:
- Malá/velká písmena (název vždy začíná velkým písmenem),
- Čárky,
- Chybějící interpunkci,
- Vspomínkách -> vzpomínkách,
- Zjiným -> s jiným,
- Dělení slov,
- Dohrommady -> dohromady,
- Jsem/sem,
- Mě/mně,
- Psolu -> spolu,
- Renné -> Renée,
- Ceru -> dceru.
Díky.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!