První tvorba mé osůbky.
Jak asi bylo Edwardovi před tím než narazil na Bellu?
12.01.2009 (16:00) • Arya • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 4760×
Čekání
Utápím se v temnotě
ani nevím, jak dlouho tě
já vlastně hledám
já pátrám.
Má duše je prázdná
čím dál víc, chátrá.
Možná už ji nemám
a tohle si jen namlouvám
Už nemám ponětí
století mine století—
a já?
Budu to stále já
Budu stále sám..
čekajíc a skrytý
trošku změněný..
A ty tu ještě nejsi
Proč musím čekat dál?
Autor: Arya (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Básnička- Čekání:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!