Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Básnička - Jiná

Bella and Edward by Jelda


Básnička - JináDalší básnička.
Rozbřesk a z pohledu Belly. Kdo ještě nečetl, dozví se jen pár věcí, ale nic určitého.

Nechápu, co se to stalo.
Nechápu, co všechno mi to dalo.
Je možné, že i něco si to vzalo.

Vím, že to obětování bylo správné.
I když jsem mohla ztratit to milé.
Toho, co za to všechno může.
A nosil mi každý den růže.

Nechápu, proč si to vyčítá.
A ve vzteku se zbytečně zmítá.
Udělala bych cokoli. Abych mohla
zachránit to, co jsem v břiše měla.

Oheň, ta hrozná věc. Co mučila mě.
Mám pocit, že ho mám stále v sobě.
Teď už tuším, že splnil se mi sen.
Konečně zažiji noční den.

Proč je tu ten pocit, vtíravý.
Že já jsem ten obávaný?
Myslela jsem, že teď když jsem vzhůru.
Konečně užijeme si té radosti fůru.

Nevyznám se sama v sobě.
Chci vrhnout se rychle k tobě.
Krčím se zmateně u stěny
A koukám na ten svět.
Tak změněný…

A už nebudu se muset bát.
Jakýchkoliv ztrát.
Už vím, že budeme spolu navždy.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Básnička - Jiná:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!