Takže další básnička. Kdo čekáte legraci, budete zklamaní. Tohle mě napadlo, když jsem tuhle poslouchala písničku Hallellujah od Leonarda Cohena. Najednou mi začala naskakovat slova a já zjistila, že se to dá na to zazpívat. Vlastně jsem napsala text, i když s originálem to nemá nic společného. A za to, že to sem dávám, vděčíte Kecce, které se to líbilo.
Myslím, že sami poznáte, že to spadá do období Nového měsíce. A zkuste si k tomu pustit i tu písničku...
27.02.2010 (16:45) • Hanetka • FanFiction poezie • komentováno 2× • zobrazeno 6822×
Písnička k poslechu ZDE
Bellin pláč
Ach, kolik uplynulo dní
a zase nové svítání
mě budí ze snů, které nechci vzdát,
má osamělá duše sní
a jeho hlas tu nezazní
a jeho náruč nebude mě hřát.
Hallellujah...
Vše uteklo jak jeden den,
však byl to jenom krásný sen,
co do smrti se bude mi už zdát,
jsem zlomená jak padlý kmen
a ze snů zbyly střepy jen,
když říkal, že mě nikdy neměl rád.
Hallellujah...
Mé oči bloudí černou tmou
a slunce víckrát nenajdou,
s ním odešla i moje vůle žít,
já cítím jenom bolest zlou
a marně volám lásku svou,
co o ní budu teď už jenom snít.
Hallellujah...
Však i když mi do pláče je,
tu náhle záblesk naděje
mi spěchá nocí na vědomí dát,
že potkám jednou, o čem sním,
já přece doufám, i když vím,
že nemůže se to už nikdy stát.
Hallellujah...
Edwardova zpověď k přečtení ZDE
Autor: Hanetka (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Bellin pláč:
Hani, text je krásný. A písničku jsem si opravdu i zazpívala
Překrásné (i když se mi chtělo i brečet)
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!