Básnička postupne o celej ságe. Pokus o vtipné podanie, pravdepodobne nevydarený xD Nechajte prosím komentár, či chcete ďalšiu časť (je lepšia!!). Dúfam, že sa bude aspoň trochu páčiť :)
06.04.2010 (14:45) • OneOFtheCullens • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1057×
Pozor!!! Je to trochu upravená verzia!
Bellina cesta života 1.časť
Bella naša čudáčka,
sťahuje sa do mráčna,
kde je veľa zelene,
na olympijskom poloostrove.
Za ocinkom cestuje,
a za Renné beduje.
Keď už príde, Charlie výska,
a ramená jej hrdo stíska,
že je veľká, krásna deva,
ale kúpiť cestou mohla chleba.
Škola veľké parkovisko,
autá malé je hnojisko,
až na jedno auto nablýskané
z okna vidno oči zelené.
Kto, že to môže byť?
Môžu azda anjeli žiť?
Veru môžu, tu je dôkaz,
to len ja som prírodný úkaz.
Jedáleň plná ľudí,
Bella ticho smúti,
krásavec tu ešte nie je,
Jessica sa z nej smeje.
To je taká mrcha malá,
prsatica ukecaná.
Prestávka už skončila,
a bioložka začala.
Bella vchádza do triedy,
Anjel čumí ako na smeti.
Čo sa stalo, kam to speje?
Ach, nie, veľmi zle je?
Ale, veď som sa umyla,
predsa by som smrdela?
Ale houby, jebe mu už!
Je to vôbec normálny muž?
Banner ide, prácu zadá,
Bella si vedľa anjela sadá,
Ahoj som Edward, anjel povie,
ale predsa mu nič nie je.
Fázy neviem čoho určujú
a pri tom horlivo kecajú,
Bella múdrou hlavou kýva,
že už všetko vyriešila.
Edward Bannera rýchlo privolá
a pri tom sa prekvapene pozerá.
Banner-úchyl iba kuká,
Bella nie je až tak blbá.
... to be continued
Chete ďalší diel???
Autor: OneOFtheCullens (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Bellina cesta života 1. časť:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!