Ďalšia moja básnička. Je tiež po česky, tak sa znovu ospravedlňujem za pravopis =)
13.11.2009 (19:45) • DarkPassion • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1538×
Vlny naražející do blízkych skal,
co bych za tu minutu s tebou dal.
Čistým oknem se dívám na špinavý svět,
už ti můžu darovat jen květ.
Chybí mi tvůj smích, tvůj temperament,
tak velmi chci s tebou být ješte jeden moment.
Bez tebe tohle není život,
už stojím na okraji, ješte se musím zout z bot.
Tak tady mne máš,
VEM si mne!
Ja jen chci, ať mi mou ztracenou lásku znovu dáš.
Každý dotek vln
mne k tobě tahá blíž,
za chvíli mne tam v nebi uvidíš.
Světlo mne tahá dál,
tam kam mi tě pán Smrt vzal.
Autor: DarkPassion (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Chybí mi smrt:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!