Po přečtení jedné vtipné básničky o Cullenových jsem dostala nápad že taky jednu napíšu a je to tu:-D Ovšem s tamtou se to nemůže rovnat:-D
22.07.2009 (14:00) • Terushka • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 5672×
Cullenovi trochu jinak
Esme zírá zděšeně
Carlisle plazí se po jiné ženě
Brada spadla,Dýchá stěží
Proč jí nechce?Voní svěží!
Čuchne k sobě,Smradem padne
Emmett s ránou na ní spadne
Mami pomoc zas mě honí
od Alice dárek-stádo sloní
Alice jede na slonovi
Pomstím se chce Emmettovi
Za to že jí zničil šatník
Až dostala z toho psotník
Nastala tu chyba
Když zahlédla Jacoba
Bez kalhot a bez trička
O tom snila odmalička
Zírá na něj,kulí oči
Když u stromu Jake močí
Z úst ukápla jí slina
Má ho pozvat do kina?
Nejdřív zchodí párek kil
Jake by se z ní asi poblil
Tlustá je jak prasnice
Bella nutí jí jíst zajíce
Jasper nakoupit šel do globusu
Visí na okýnku autobusu
Od Alice seznam dostal
Avšak Bellu tam potkal
Zahlédla ho na busu
Až spadla z toho na pusu
Krev řine se jí z nosu
Jasper odhání od ní vosu
Rosalie na molu
Hraje si na Pamelu
Skáče z mola do lidí
Nikdo jí však nechytí
Rozplácne se na podlaze
Oni zaplatí za to draze!
Plazí se tam po zemi
Všichni jí se tlemí
Emmett ten se směje nejvíce
Když Alice zvrací zajíce
Edward ten jen přihlíží
Jasperovi bus ujíždí
Běží s Bellou v náručí
Esme Carlisleho mučí
Pak se vrhne na tu ženu
Možná to má přece cenu
Emmett ten se válí smíchy
Rosalie se vzdává pýchy
Esme s Carlislem mlátí
Za tohle jí zaplatí!
Edward už se směje taky
Když Rosalie balí si svý sakypaky
Žít chce pouze s Jacobem
A naštve Alice dalším způsobem
Emmetta smích už přešel
Když Jacob si pro Rose přišel
Odnáší ji v náručí
Alice končí plačící
Emmett brečí jako prase
Končí u Alice na podlaze
Jasper Bellu unáší
Edward těžce to snáší
Vzal to ovšem z lepší stránky
K Tanye se vydal zpátky
Carlisle Esme prosí
Udělá jí vejce pštrosí
To jí vždycky obměkčí
Domů jedou v náručí.
Autor: Terushka (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Cullenovi trochu jinak:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!