Bella a odchod Edwarda. Viem, bolo to tu už mnohokrát a ja som sa tomu striktne vyhýbala, ale toto je niečo iné. Žiadne presladené alebo srdcervúce vyznanie. Nie! Toto je Bellino tajomstvo. Chcela upírstvo a to veľmi, ale hlavne Edwarda. No nie je to až taká pravda.
04.04.2011 (16:00) • NoemiVolturiCullen • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1751×
V túžbe vidieť teba,
zahliadla som len seba.
Chcela som cítiť tvoju lásku,
tvoju pokožku mne blízku.
Bola som ako roztopený sneh,
poplietol si môj života kolobeh.
Bral si ma sem i tam,
a ja som vedela, čo mám.
Nie som pre teba dosť dobrá,
každý blbec, to na mňa uhrá.
Slová od a po zet,
bol si môj amulet.
Mal si pravdu,
láska a nenávisť sú od seba len krok.
Zistila som tú hroznú krivdu,
a teraz učiním smrteľný skok!
Bola som zaslepená tebou,
no ja som len chcela žiť na veky vekov.
Chýbaš mi, to viem,
ale ja svoj nesmrteľný život chcem!
Neplačem za tebou,
ale za sebou.
Za tým, kým som mohla byť,
a svoju existenciu si žiť!
Keby si prišiel znova,
bola by som ako princezná pánova.
Ak neprídeš, si snob,
a ja si aj tak nájdem spôsob.
To, po čom túžim, to dostanem,
kvôli tebe nezostarnem.
Mohol si žiť naveky so mnou, Edward.
Sklamal si ma, ty bastard!
Autor: NoemiVolturiCullen (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Di nuovo:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!