Vím, že je to tu už mockrát, ale tak mě to napadlo a musela jsem začít psát. :) Edward je ve Volteře a Bella se trápí...
07.04.2012 (17:00) • navratilovaverusa • FanFiction poezie • komentováno 5× • zobrazeno 1897×
Má láska patří jen Tobě,
i když jsi mě opustil.
Tenkrát viděla jsem se v hrobě,
cit k tobě mě málem zadusil.
Byla jsem sama.
Tys mě tu nechal bez udání důvodu,
nesnášela jsem ta chladná rána,
kdy za okny viděla jsem jen mlhu.
Kolik nocí jsem nespala
a myslela jen na Tebe.
Když se mi víčka konečně zavřela,
měla jsem sny děsivé!
Pořád jsem cítila jen bolest a žal,
bylo to děsné utrpení...
Byla jsem sama a Ty jsi byl sám,
vetší bolesti na světě není!
Časem se to zlepšilo,
nejspíš jsem si zvykla,
Přesto jsem měla pocit,
že v srdci mém je břitva.
Byl jsi ve Volteře
a já neměla tušení...
Tvé srdce v mém zamklo dveře
a mě čekalo zděšení!
Myslel sis, že už nejsem mezi živými,
a tak ses rozhodl jednat.
Toužila jsem, aby naše cesty se zkřížily,
a já mohla se Ti vyznat.
Když jsem Tě konečně pod hodinami našla,
myslel sis, že je to jen sen.
Rychle jsem s Tebou do stínu zašla
a Ty jsi byl probuzen!
Snad až v tu chvíli jsi pochopil...
Pochopil, že ztratit Tě nechci.
Objal jsi mě a dlouze políbíl,
věděla jsem, že už neprobrečím noci...
Autor: navratilovaverusa, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Dny bez tebe :
Bylo to užasné ;) ..to jsem já "Prosím" z chatu ;D ..Fakt bylo to dobré nechápu jak to můžeš jen tak vymýšlet
Povedené! Téma bylo sice krapet všední, ale zpracování podle mě bylo úžasné, ty rýmy dávaly smysl a navíc i senzačně pasovaly k sobě. Jasně palec nahoru, poezií se drž!
Ahoj, článek jsem ti opravila, ale dávej si pozor na chyby.
- do vygenerovaného linku nepatří tvé jméno, ale název povídky; stačí, když stiskneš tlačítko "Generovat", to udělá vše za tebe
- u každé povídky měj zaškrtnuto "Povolit diskusi"
+ čárky (!)
+ nespisovné výrazy
+ jsem/sem
Příště pozor, díky.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!