Přináším vám svou další poezii. Já netvrdím, že za něco stojí, ale chtěla jsem ji sem dát. Vím, že typu odchodu Edwarda v Novém měsíci a trápení Belly je tady toho o tom opravdu hodně, ale já to prostě musela sepsat. Přijmám jak kritiku, tak i tu menší pochvalu.
30.11.2010 (17:00) • Bella130 • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1210×
Tady je písnička, u které jsem to psala.
Dokážu zapomenout?
Odešel, bolest je velká,
odešel a já se snažila zapomenout,
copak mě to musí pohlcovat?
A to mě musí i špatné svědomí pronásledovat?
Já nevím jak dál,
stále myslím na to, jak v lese stál,
poslední slova odříkal.
Srovnala jsem se s tím,
nic jiného mi nezbývalo,
stále na to ale myslím.
Srdce z kamene,
jeho krásná tvář,
jeho ladné kroky,
co z toho jen máš?
Copak, ale tak rychle dokážu zapomenout?
Copak dokážu tu bolest překonat?
Myslíte si, že se dokážu tak lehce s tím srovnat?
Jacob je jediný, co nad vodou mě drží,
ano, jediný, kdo mi pomohl se z toho dostat,
ano, taky jediný, který se mnou zůstal.
Jeho hřejivý úsměv je lék na všechno,
Edward odešel a vše s ním,
můj otec se z toho všeho zbláznil,
odešla jsem, zpočátku mi bránil.
Nechápu nic ani sebe,
všechno špatné vždy do mého života vleze.
Smutně sedím,
dívám se z okna,
myslím na minulost,
která se dlouho se mnou vlekla.
Podaří se mi ale zapomenout?
Budu zase znovu žít?
Mebo jen o krásné budoucnosti můžu jen snít?
Autor: Bella130 (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Dokážu zapomenout?:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!