Ich láska... Koho asi? No predsa Edwardova a Bellina. Ich láska v jednej básni... (Uff, dnes som nejaká rozcitlivená...) S láskou, Mary Cullen
05.03.2011 (15:30) • 12MaryCullen12 • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1459×
On:
V oku sa ti zjaví slza,
po líci sa ti pomaly kĺza.
Plačeš – neviem prečo,
pýtam sa – je to preto,
že som ti ublížil?
Alebo je to iný dôvod,
ktorého ešte neviem pôvod?
Povedz, či za to môžem ja,
zaželám ti hajaja
a odídem.
„Nie,“ vravíš, „Nie je to tvoja vina.“
Pri tom všetkom zdáš sa mi iná,
dúfam, že stále si to ty.
Ona:
„Nezaslúžim si toto šťastie, teba,
ty zniesol by si mi aj modré z neba.
No bojím sa, že ťa stratím,
len neviem, čo bude za tým,
že urobím chybu.“
„Neboj sa,“ šepkáš a ískaš mi vlasy.
„My budeme spolu vždy, nie asi,
my patríme k sebe,
svoje srdce dám len tebe,
milujem ťa.“
„Ach, Edward, láska,
predsa nie som žiadna kráska...“
„Si a vždy budeš pre moje oči
a každý, kto ťa zočí,
rovnaký názor bude mať.“
Obaja:
„Si všetko čo v živote mám,
svoje srdce len tebe dám.“
Bez lásky sa nedá žiť,
jestvovať a ani byť,
láska je zmysel života.
Autor: 12MaryCullen12 (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Ich láska...:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!