Čo vznikne, keď si Emmett sadne za stôl a pokúsi sa o trošku poézie? Uvidíte samy. DarkPassion
11.10.2010 (17:00) • DarkPassion • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1793×
Jasperova Noha
Sedela muška na Esminom nose,
bola to tá, čo ju chovala v pivnici Rose.
Carlisle mal hlavu plnú Belliných detí,
pobehovala nám po dome tlupa nohatých smetí.
Rád by som vedel, čo má Jasper za lubom,
už pár dní mu niečo hnije za zubom.
Dúfam, že to nie Roseina muška,
pretože už mi v skrini chýba puška.
Zaznelo mi v hlave veľké bum,
z Jaspera ostalo iba minimum.
Alice obíjmala jeho nohu,
Carlisle všetko vyčíta Bohu.
Neverí, že Edward miluje Bellu,
izbu má však príšerkami zapratanú celú.
Esme trčia všade vlasy,
no, však ani ona nedočká sa spásy.
Všetko ostalo už len na mne,
kto na trhu za koľko decko zhrabne.
Zarobil som na novú telku,
no však doma už nič nebolo vcelku.
Esme s Carlislom utiekli do hája,
Alice Jaspera stále spája.
Rosalie na záhrade chytá mole,
a ja sa zas nevyhnem tejto rodinnej smole.
Edward cucol troška Bellu,
i tak našiel si novú ženu, Helu.
Celá rodina sa prosto rozpadla,
iba ja a Jasperova noha ostala.
Autor: DarkPassion (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Jasperova noha:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!