Tak, jen tak, jsem jednou snila.... :)
31.05.2009 (12:00) • Missy • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1946×
Poslouchat běžné cvrlikání
Kde pláč ani smích tě nezachrání
Tam, kde ty jsi ochotná zemřít
Tam srdce jeho musíš sevřít
Tam lehneš si a zavřeš oči
Do snu krásného ti tiše vkročí
A slastně vzdychneš nad tou krásou
Nad jeho silou, nad jeho rasou
Jaký obdiv k němu chováš
Jaký řetěz k sobě kováš
Jak strašná je tu tahle chvíle
Kdy odoláváš jeho síle
Tam, kde tak tiché je to místo
Kde je tak jasně a tak čisto
Kde na křídlech bys odletěla
Ale promluvit bys neuměla
Jaká by jsi byla němá
Ta dívka, co jedno slůvko nemá
Která spí tak bezmocně
Tak tiše, ale nervózně
To místo, kde ti v rákosí
Tvé oko slzu urosí
Tam, kde víš, že budeš sama
Tam, kde neprosí tě máma
Tam, kde ti dají všichni klid
A až vstaneš, můžeš jít
Tam, kde se věci změní
A opustit místo tvého snění
Autor: Missy (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Místo tvého snění:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!