Zo srdca všetkým okolo mňa :)
02.09.2010 (16:15) • 12MaryCullen12 • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1353×
Bella:
Večný život je hriech o ktorom možno snívať.
Ja sa na starnúcich môžem len dívať.
Nezomriem. Nemám ako. Jediná možnosť existuje.
Tá, že ma vlkolak rozporcuje.
Každý raz zomrie... Okrem mňa, netvora;
v mojom tele namiesto srdca je diera.
Nemám dušu ani srdce, možno..., no jasne!
Len zo začiatku sa to zdalo krásne.
Prechádzam sa po ostrí noža,
aká hladká a biela je moja koža.
Edward mi povedal, že život je krásny...
No mne jeho zmysel už nie je jasný.
Edward:
Už jedno storočie ako upír žijem,
jedlo mi nechutí, vodu nepijem.
Živím sa krvou, tekutinou diabla,
je to ako večná, nekončiaca kliatba.
Som bez duše, predátor nočný.
Môj život je nekonečný.
Ja som večný!
Autor: 12MaryCullen12 (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Môj večný život:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!