Co když je Rosalie těhotná, dostane to, co vždy chtěla, ale osud jí to nepřeje a začne se proměňovat v upírku bez soucitu?
01.06.2013 (16:00) • Mea • FanFiction poezie • komentováno 11× • zobrazeno 2878×
Otevřela jsem oči,
byla jsem v kobce plné zapáchající moči.
Mé břicho bylo navždy zakulacené
a moje dítě v mém lůně stejně tak dlouho zatracené.
Mé poslání bylo životy brát,
bezcitné hry o lidskou krev hrát.
Už osmnáct let jsem na tomto světě byla
a spokojený život do toho osudného dne žila.
A kde je láska, kde je soucit?
Kde je ten kajícný pocit?
Vždyť já jsem vrah!
A dělám lidem v osudu nebezpečný tah.
Mé oči mají barvu krve obětí,
na které možná doma čekal radostný smích jejich dětí.
V krku se mi rozmíchává z krve žár,
chtěla bych skolit jen lidí pár.
Dřív jsem byla křehká jako víla
a teď je ve mně vražedná síla.
Ptám se sama sebe do tmy: proč?
Proč je můj život najednou smrtící kolotoč?
Měla jsem být přeci matka
a místo toho pořádám krvavá jatka.
Já bych jen teď chtěla říct toto,
že od teďka je krev moje životní motto.
Takže tohle je můj první pokus o poezii, takže mě prosím za to nebijte! Doufám, že se to alespoň trochu líbilo a že jste Rosaliiny pocity a její příběh alespoň trochu pochopili.
Autor: Mea (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Navždy těhotná:
Tohle je tvoje první básnička, to nevěřím! Je to nádhera!!!
Jedním slovem nádhera! Nemužu uvěřit, že tohle je tvoje první poezie, bylo to tak procítěné a navíc si použila moc krásné rýmy smekám
Ps: moc se těším na další tvou poezii
Tak už jsem dala novou básničku Múza ledová k publikaci a doufám, že se na ni pak juknete. A ještě jednou děkuji za krásné komentáře.
To bylo skvělý!!! Opravdu!!! Napiš ještě něco takového. Prosííím.
úžasné, na poezii máš velký talent. Moc se těším na tvé další výtvory
Na první poezii moc dobré máš talent
Bajecne...(me ji jeste nevydali) :-)
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!