Poezie o Renesmé a o tom, a jak se musí rozhodnout mezi svou rodinou a Jakem.
22.10.2011 (15:45) • Gwendolin • FanFiction poezie • komentováno 6× • zobrazeno 1634×
Renesmé a rozhodnutí
Malou princeznou jsem,
pro muže je snem.
Jen jednomu bych srdce dala,
láskou se mu stala.
Rodině nechce se mi sbohem dát,
však není čeho se bát.
Rozhodnout se musím,
odpusťte mi prosím.
Soud teď všem dávám,
osudem se stávám.
maminky se nechci vzdát,
Jacoba si chci brát.
Jak rozhodnout se mám,
komu své srdce dám?
Těžké to je,
když se na mne Jake směje.
Jako by se mé srdce ohřívalo,
a předtím jen chladlo.
Jenže maminku ráda mám,
když za Jakem mávám.
Možná jsem si zvolila,
a krev jsem pila.
Některá srdce raním,
připadám si, jako když sním.
Jacoba jsem zvolila,
o tom jsem vždy snila.
Životem teď mojím je,
a se mnou se směje.
Lásku mi dal,
přitom toužebně plál.
Navždy už ho miluju,
po řece lásky pluju.
Osud lásky jsem vybrala,
hlavně, abych nepřebrala.
Život sladký budeme mít,
společně ho prožít.
Autor: Gwendolin (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Renesmé a rozhodnutí:
Nádhera . Rozhodnutia sú občas tažké a táto báseň o Nessie to podala naozaj perfektne . Miluje rodinu no Jackoba viac a tak s ním odíde . Bolo to viac než krásne a veľmi romantické . Snáď budú tí dvaja navždy šťastní . Ajkeď je to iba v tejto básni .
Pěkné... nádherné, moc se mi to líbilo!
to je nádhera aj keď sa tam zmieňuje iba Bella a Edward nie no nevadí aj tak je to kráása...
Příště si dej větší pozor na:
- S/Z (zbohem -> sbohem),
- Vynechaná písmena, překlepy,
- Chybějící mezery,
- Jackob -> Jacob,
- Odpuste -> odpusťte,
- Čárky,
- Dělení slov.
Díky.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!