Vím, že toto už tady mockrát bylo, ale neměla jsem jiný nápad. Je to moje první báseň, takže pište i kritiku. Anndulinka
09.04.2011 (16:45) • anndulinka • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1296×
Ublížil jsi mi, co chceš víc?
Všechno jsi mi vzal.
Nezbylo mi vůbec nic,
jen bolest a žal.
S tvým odchodem mě opustilo srdce,
Při každé vzpomínce v prsou zabolí.
„Už mě nemuč!“ křičet se mi chce.
Kdy to skončí? To se to nezahojí?
„Bude to, jako bych neexistoval.“
Jak směšná to slova!
Jen jsi mi v hrudi díru rozerval,
a to znova a znova.
Vnesl jsi mi do života světlo,
chci to vrátit stůj co stůj.
S mým smutkem to zametlo,
byl jsi překrásný princ můj.
Jsem jako chodící mrtvola,
a to jen a jen kvůli tobě!
Zamilovala jsem se do vola,
kterému záleží jen na sobě.
To tě nezajímá, že v bolesti umírám?
Jsem jako troska.
To je ti jedno, že v hrudi díru mám?
A za to může láska.
Nevrátíš se, to já vím.
Jsem pro tebe obyčejná.
Občas ale zasnít se smím,
že pro tebe není jiná.
V koutku mysli pořád doufám,
že mě stále miluješ.
Jinak si jen pořád zoufám,
že na mě zapomeneš.
Autor: anndulinka, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Ublížil jsi mi:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!