Jak to dopadá u Cullenů doma, když si každý dělá, co chce? A co Denalijští a Volturiovi? Přečtěte si a uvidíte!
02.07.2011 (15:45) • RosalieLove • FanFiction poezie • komentováno 17× • zobrazeno 3236×
!!! Upíří pohodička !!!
Alice lítá po nákupech,
Emmet zase po medvědech.
Jasper doma skotačí,
Rosalie ho natáčí.
Bella s Jacobem a Esmé,
Edward s Carlislem a Renesmé,
hrají doma na schovku,
když v tom dostanou škytavku.
V tom se vrací Emmett domů,
že prý mu dal Sam přes hubu.
Aro ve Volteře rozkazuje,
Marcus jenom pochrupuje.
Zatímco u nás v Denali,
sbírá Tanya korály.
Mezitím Kate a Irina,
našly čtyři mimina.
Neví si s nimi rady,
tak je pošlou do Volterry.
Jacob s Nessie si hrají,
Bella s Edwardem se ptají.
Toto je normální rodina?
Doufám, že nebudeme mít další mimina!
V tom Rosalie přiběhne,
že našla jedno štěně.
Carlisle to už nevydrží,
že prý i ve Volteře byli normálnější.
A tak básnička končí,
protože Cullenovi doma jančí!!!
Autor: RosalieLove (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Upíří pohodička:
Moc se mi to líbilo. Zasmála jsem se u toho!
Moc se mi to líbilo. Zasmála jsem se u toho!
fakt prča.Ale Nejsi mrtvá nejsi mrtvá bylo přece jenom lepší.
Ahoj, je to hezké, ale občas ti to skřípalo, hlavně ty rýmy.
Ale jinak moc hezké. Pokračuj, v dobré práci.
Dobrééé! Som sa zabavilôa.. heh
Bezvadné, docela jsem se zasmála! Povedlo se ti to!
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!