Krátká báseň o Edwardovi, který Bellu nepřeměnil. Ona zestárla a zemřela...
24.07.2011 (21:00) • AshleyS • FanFiction poezie • komentováno 17× • zobrazeno 2306×
Upír plakat nemůže,
i když by často chtěl.
Síla, nesmrtelnost, chlad kůže,
bylo všechno, co měl.
Jeho milá zemřela,
on moc smutný byl.
V hrobě Bella ležela,
on slzu neuronil.
Jen tam tak stál,
a vzlyky rozdával.
Nechtěl jí život brát,
a ona zestárla.
Navždy ji bude milovat,
i když už nebyla.
Lesem se ozýval,
tlumený vzlyk.
Edward teď umíral,
nebude žít.
Na les se snášel lehounký déšť,
jeho duše do nebe nechá se nést.
Na zem se snáší malé kapičky,
obloha pláče pro ty dvě dušičky.
Nebesa plakala,
když duše uvadla.
Upíří slza,
se do země propadla...
Autor: AshleyS, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Upíří slza:
Ahoj, jelikož nemáš založené shrnutí povídek, musímti nechat zprávu zde.
Poprosím tě, aby sis veškeré obrázky (PNG, GIF, JPG...), které máš nahrané ve složce Soubory (v administraci), přesunula do Obrázků a správné kategorie. V této složce nemají co dělat, a tak budou smazány.
Díky.
Ach , to je tak krásne a smutné ... Lidi , mne je do plaču . Rýmy boli úžasné acelá báseň bola krásne precítená . To ako si opísala ten dážď bolo naozaj dokonalé . A ten koniec so slzou , te tomu dal korunku . Nádhera . Smutná nádhera .
dokonalost až se mi chtělo plakat
Krásná poezie plná citu. Dokonalé.
Já... nemám slov. Je to procítěné a - nádherné.
krásné, moc se ti to povedlo. nic takového jsem ještě nečetla.
super nadhera a starsne hezky
Moc hezké!! Opravdu nádherné!!
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!