Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Útes


ÚtesBásnička je o Belle, která už nemohla vydržet bolest ze ztráty Edwarda. Doufám, že se vám moje básnička bude líbit. Prosím, prosím, zanechte mi tu jakýkoliv komentář.

Dívka na útes chodila,

na jeho kraji sedala.

Do breku jí bylo,

dolů skočit se jí chtělo.

 

Vlna za vlnou do útesu naráží,

je tu něco, co mě zaráží.

Proč říkal, že mě miloval?

Proč do očí mi lhal?

 

Teprve nedávno mi přiznal,

že mi své srdce nedal.

I věci, co mi dal,

mi jak srdce jen tak vzal.

 

Normální lidský život

bych podle něj měla mít

a o životě s ním

si jen můžu nechat snít.

 

Já pořád miluji ho

a nikdo nezmění to,

ani mocný čas nemá tu moc,

donutit mě zapomenout na minulost.

 

Studené kapky deště,

padejte na mě ještě.

Kapky, jak jeho dotyky,

připomínají i jeho polibky.

 

Stoupnout si a roztáhnout ruce,

cítím, jak vítr vane prudce.

Najednou začaly hromy bít,

chci už v mořské hlubině být.

 

Už dál nemůžu okolí lhát

a na každého se usmívat.

Tu šílenou bolest z jeho odchodu

ukrývat dál nesvedu.

 

Pořád nemůžu věřit v naději,

to už zemřu raději.

Udělat poslední krok do vzduchu,

zabránila mi ruka kolem pasu.

 

Edward za mnou stál,

o krok ustoupil dál.

Na kolena si klekl

a o všem mi řekl.

 

Jak velké chyby se dopustil,

lituje, že mě opustil.

Já přijala ho zpět,

pro mě je totiž celý svět.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Útes:

 1
1. lucy
26.05.2011 [16:26]

krasna Emoticon Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!