Co se stane, když nemáte zrovna svůj den...
01.03.2010 (21:00) • Karcza • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 2061×
Stalo se to dneska v noci,
Emmett zlobí, není mu pomoci.
Rozběhl se vedle v dvéře.
„Kdo se to k nám teďkonc déře?“
volá Carlisle naštvaně,
sedí s Esmé ve vaně.
Jen co Emmet přešel práh,
myslel si, že na smrt sáh.
Máme štěstí tomu však,
že v tu chvíli netrefil ho šlak.
Rukou zakryl si hned oči
v hlavě se mu všecko točí.
Neví, jak jít z toho ven,
jisté je to, že to není sen.
Otočil se a v tom jen,
uklouznul na mokrou zem.
Carlisle z vany vyskočil,
Emmovi na pomoc přiskočil.
Emm se pomalu probíral,
To co viděl, vůbec nedýchal.
Má průser a naději malou,
poprvé uviděl otcovu prdel nahou…
Autor: Karcza (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Vana přijde vhod:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!