Po dlouhé době jsem napsala básničku. Jmenuje se "Zpověď" a snad se Vám bude líbit. Myslím, že název mluví za vše, ale je to zpověď Belly. Prosím zanechte kritiku, snesu vše.
Vaše jeanine
18.06.2010 (18:30) • Jeanine • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 3381×
Bože, odpusť mi. Zhřešila jsem.
Věřím, že nevinná jsem.
Miluji ďábla v těle anděla,
prosím nevyžeň mě z kostela.
Jeho sněhová, ledová kůže,
za moje vzrušení může.
Jeho pronikavé zlaté oči,
způsobují, že svět se mi točí.
Bože, odpusť mi. Zhřešila jsem.
Prosím. Už jen tak polohlasem.
Ty jeho vlasy bronzový nádech mají.
I proudy větru si s nimi rády hrají.
A jeho rty, tvrdé jako skála,
nejdříve jsem se svých citů bála.
Jeho srdce z hrudi neozývá se,
ale je tam, v celé své kamenné kráse.
Bože, odpusť mi. Zhřešila jsem.
Tohle v úmyslu neměla jsem.
Jeho ledový dech způsobuje husí kůži,
přivítal mě krásnou, rudou růží.
Jeho hlas je tak ďábelsky krásný!
Bože můj! On je úžasný!
Co na tom, že pije zvěři krev,
když má tak dokonalý zjev.
Bože, odpusť mi. Hřeším dál.
Jen, co se Tobě zpovídám.
On tak něžný ke mně byl,
že úplně mě omámil.
Když jeho silné ruce mě objaly,
oba jsme se vášni a touze oddali.
Ta jeho pekelně svůdná vůně,
je vina tomu, že nosím jeho dítě, ve svém lůně.
Bože, doufám, že hříchu jsem zbavena.
Protože miluji Edwarda Cullena.
-------------------------------------------------------
Autor: Jeanine (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Zpověď:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!