Parodovaná poezie o tom, jak Emmett odporuje Carlislovi kvůli penězům a zničí Esme skleněné dveře. :D
25.02.2012 (17:45) • alicecullen04 • FanFiction poezie » Parodovaná poezie • komentováno 5× • zobrazeno 1991×
Jednou přišel Emmett
za svým adoptivním tátou,
že není vůbec spokojen
s jeho každoroční výplatou.
*
Stěžoval si na to, že
nemůže koupit růže
pro svou ženu Rosalie,
co se válí v posteli.
*
Carlisle oči protočí
a zády se otočí.
„Teď na tebe mám fakt zlost,
kapesné ti dávám dost!
*
Rosalie toho chce prostě nějak moc,
já ti tedy, milý zlatý, nevím jak pomoct."
*
Emmett se na něj tak naštve,
dveřmi prudce praští,
sklo, které má Esme ráda,
se vmžiku roztříští.
*
Esme rychle přiběhne,
za hlavu se chytá,
copak Emmett, ten už zdrhá,
ví, že to teď schytá.
*
Esme honí po lese
svého nezbedného syna,
její rána válečkem
je jak když vybouchne mina.
*
Emmett nemá u své matky sebemenší naději,
zastaví se a nechá se potrestati raději.
*
Esme v rukou přehodí
ten kuchyňský nástroj,
a tak Cullenovi ví,
že právě začal boj.
*
Alice a Bella přijdou,
na kámen se posadí,
ačkoliv je od bláta,
vůbec jim to nevadí.
*
Carlisle ochotně přinese
svojí lásce židličku,
aby lépe dosáhla
na Emmettovu hlavičku.
*
A však láska mateřská
tady opět vítězí,
ty dveře se přec zaplatí
Emmettovými penězi.
*
Aspoň si bude pamatovat,
že se otci nemá odporovat.
Autor: alicecullen04, v rubrice: FanFiction poezie » Parodovaná poezie
Diskuse pro článek Emmett v akci:
chcipam smichy!!
WOW . To bolo super . Emmet by chcel väčšie vreckové ale po odmietnutí si to odnesú Esmeine dvere . A začína tá ozajstná sranda v podobe valčekovej naháňačky s publikom . Rýmy boli skvelé , nápady úžasné a koniec bol ako čerešnička na torte . Je to naozaj perfektná oddychová vtipná báseň ktorá sa mi viac než páčila . Jen tak dál .
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!