Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

,.


 

Pozdě bycha honit

Nedoporučujeme číst do 15 let.

Pozdě bycha honitChudák Bella, kdyby tušila, koho si to bere... Ale v souladu s názvem rýmovačky pozdě bycha honit!

 

Všechno bylo jinak

Všechno bylo jinakVšechno bylo jinak a Edward s Bellou neskončili spolu. Co vás čeká? Těšící se Bella, nervózní Edward a hodně naštvaná Alice. Za komentáře budu moc ráda! O.

 

Polámal se Emmetteček...

Polámal se Emmetteček...Poezie o Emmettovi, napsaná podle básničky „Polámal se mraveneček."

 

Jak Black ke kulce přišel

Jak Black ke kulce přišelPoprvé jsem se odvážila prozkoumat mé básnické střevo - nic pěkného, řeknu vám -, abych udělala radost těm, co opravdu nepatří do teamu Jacob. Jedná se o bonus k povídce Můj zelenooký pianista, ale básni porozumíte i pokud MZP nečtete. :) Příjemnou zábavu. ;)

 

Cullenovic mladí

Nevím, jestli to dává smysl. :D Ten začátek jsme vymyslely s kámoškou, a ten zbytek mě tak nějak napadl. :D Ale je to spíše kravina. :D

 

Zamilovaný Carlisle

Bella upadne a Carlisleovi se tak líbí, že ji není schopen ošetřit. :D

 

Arova fobie

Arova fobieTato báseň je z pohledu Ara na jeho fobii. Nebudu prozrazovat z čeho, to je překvapení... :D Snad se pobavíte. ;)

 

Zbierka básní

Toto je zbierka básní o tom, čo s upírmi urobí ventilátor a čo sa stane, keď mal vlkolak blchu.

 

Jedno velké fiasko

Jedno velké fiaskoTaková menší blbost, co nás s Twins napadla při chatování na icq.

O Belle a Edwardovi... Netřeba více dodávat. :)

 

Edwardove trápenie

K tejto básni poviem iba: Ako to vyzerá, keď má Edward stopercentnú smolu. Vzniklo to, keď si moja mama nedala kávu a pozerali sme Súmrak. Tak sme to spolu vymysleli.

« Předchozí   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ... 14   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!